Factoria

la microcerveseria

La companyia cervesera Ilda’s Town Beer, ubicada al restaurant Xarlot, elabora cervesa artesana de primera qualitat a la vista dels clients. Un concepte innovador fins avui a Sant Cugat del Vallès que pretén apropar al consumidor el món de la cervesa artesana, cada cop més en boga al nostre país.

La microcerveseria Ildas's Town Beer al Restaurant Xarlot.

Ilda’s Town Beer produeix 4 varietats de cervesa creades a partir dels millors malts alemanys. D’aquesta manera, els clients poden escollir entre la MAT (de blat i elaborada segons la tradició germànica), la CLOT (d’inspiració angloamericana per a paladars més desenvolupats), la ROS (un homenatge a la famosa cervesa rossa txeca) o la TORR (d’inspiració belga; negra, dolça i amb cos). Beuratges per a tot tipus de públic, que es poden degustar in situ al mateix Xarlot, així com als altres restaurants del grup (Matilda, Clotilda i Gilda).

La companyia cervesera compta, a més, amb un model de maquinària únic al nostre país: la Braüteke de Kaspar Schulz. Una excel·lent microcerveseria professional amb una capacitat de producció de 10.000 a 100.000 litres/any, que permet omplir els barrils des del tanc o portar el beuratge directament a l’aixeta, tot proporcionant al client una cervesa fresca, artesana i de proximitat.

Les aixetes de les cerveses artesanes Ilda's Town Beer.