Blog

Medalla d'or a la cervesa artesana Ilda's ROS

Molt contents de que la nostra cervesa artesana Ilda's ROS hagi estat reconeguda amb la medalla d'Or a la categoria Lager Txeca al Barcelona Beer Festival 2017.

Família, amics i una cervesa especial per al Nadal. A Ilda’s hem creat una Doppelbock anomenada Santa Hildegarda, una varietat que va ser elaborada per monjos a la regió de Munich fa més de 300 anys.

Al Xarlot estem d‘estrena amb una nova carta! La nostra filosofia es basa en cuidar els petits detalls que distingeixen la bona cuina.

Santa Hildegarda - Cervesa Ilda's

La cervesa és celestial. Podem afirmar aquesta frase sense cap problema però, per què?

Diagrama de les fases per l'elaboració de la cervesa artesana

Durant el mes de setembre hem donat les claus per fer la cervesa artesana a les nostres xarxes socials. Ara detallem tots els passos d’aquest procés per gaudir d’aquesta deliciosa beguda!

Coses que no sabies sobre la cervesa

A Ilda’s et descobrim algunes curiositats sobre la cervesa que no et deixaran indiferent!

Recomanacions de llibres per l'estiu sobre cervesa

Estiu, platja, muntanya, amics, cervesa... i llibres! Si, llibres. Aquesta època és, sense cap mena de dubte, la millor per desconnectar i transportar-se al món fantàstic dels llibres.

Torr: medalla de bronze al I Campionat Nacional de Cervesa

Ilda’s estem de enhorabona! La nostra cervesa TORR ha guanyat la medalla de bronze a la categoria d’especialitats clàssiques europees i estils sour nord-americans al I Campionat Nacional de Cervesa.